Logo Dones negatiu-66

Dones

Visibilitat

Emprenedoria

Empoderament

Futur

QUI SOM

Som una associació de dones professionals, emprenedores , autònomes i directives, que treballa per promoure i donar visibilitat al lideratge en femení, en el mon econòmic i empresarial. Aquesta és la nostra contribució per a construir una societat amb total igualtat entre homes i dones.

Creiem que l’autonomia econòmica és fonamental perquè les dones puguin ser lliures per decidir quin tipus de vida volen viure. Per això estem compromeses amb l’acompanyament per a l’emprenedoria i la inserció laboral de les dones, especialment de les que es troben en risc d’exclusió social.
Des de 1990 hem ajudat a més de 750 dones cada any a engegar els seus projectes en diferents sectors.

Tenim convenis amb entitats publiques i privades amb les que treballem en col·laboració per assolir els nostres objectius.

QUÈ FEM

Fem una tasca constant de sensibilització sobre la necessitat d’aconseguir la plena igualtat entre homes i dones en els àmbits empresarial i laboral i d’obrir camí al talent i als valors del lideratge en femení per tal d’avançar en els objectius de justícia i benestar per tota la societat. En aquest sentit, participem activament en els fòrums de debat polítics, econòmics, socials i empresarials.

Portem a terme programes d’acompanyament a la emprenedoria i la inserció laboral per dones. El que caracteritza i fa diferent Dones pel Futur és que treballem des d’una mirada integral de la dona: tenim un equip pluridisciplinar que proporciona formació de qualitat, dóna suport en la vessant emocional i dels condicionants familiars i socials que puguin afectar a la dona i també dóna assistència i eines en els àmbits legal i del finançament.

El 2021 la nostra associació es va reforçar amb la integració dels programes d’emprenedoria que portava la Fundació Servei Solidari, (actualment Camins: Fundació Escola Pia), Espai Emprèn i microcrèdits, reconeguts a nivell nacional e internacional, amb el seu equip de professionals i voluntaris que han aportat un alt nivell d’expertesa i saber fer.

Les sòcies de Dones pel Futur reforcen la xarxa de suport i mentoria per a les dones que participen en els programes d’acompanyament a l’emprenedoria i la inserció laboral.

Anualment atorguem els Premis Rosa Ma Garriga a l’emprenedoria femenina en reconeixement a l’esforç en la creació d’empreses i negocis i al talent femení.

El nostre objectiu és que cada dona pugui viure com vol viure i sigui protagonista de la seva pròpia vida.