Logo Dones negatiu-66

Dones

Visibilitat

Emprenedoria

Empoderament

Futur

Acompanyament a l’emprenedoria

Fa temps que tens al cap la idea de muntar un negoci. 

Ara que t’has quedat sense feina, i que per la teva edat et veus a venir que serà difícil trobar-ne una altra, és el moment.

O potser fa anys que tens cura de la teva família i vols tenir una feina que t’agradi, guanyar-te la vida i ser independent. 

I tens una idea del que t’agradaria fer.

Però per muntar una empresa cal elaborar un projecte, fer molts tràmits, buscar el finançament necessari…

I tu no tens experiència ni coneixements del que cal fer; et fa por quedar-te encallada i haver d’acabar deixant el teu projecte a dins d’un calaix.

Som Dones pel Futur

Tenim una experiència de més de 30 anys donant suport a dones en situacions com la teva. 

Entenem molt bé que les dones tenen més dificultats per trobar una feina o per muntar un negoci.

Sabem que per estar en condicions de buscar i trobar feina o per posar en marxa un negoci és important sentir-se forta, estar bé en el terreny personal i familiar, per això no només tenim en compte els teus coneixements i les teves capacitats, sinó també la teva situació personal i familiar, i els teus condicionants socials i econòmics.

Truca’ns i demana cita.

Tenim un equip multidisciplinar de formadores, psicòlogues, coaches, mentores i especialistes en empresa i en inserció laboral que t’orientaran i t’ajudaran perquè trobis el teu lloc en el món laboral i puguis aconseguir els teus objectius professionals i vitals.

Estarem amb tu en tot el procés de definir els teus objectius, prendre decisions sobre quin és el millor camí segons teus coneixements, la teva experiència i la teva situació, i et donarem el suport i les eines que et calguin en cada cas, inclos l’accés a assessorament legal si necessites regularitzar la teva situació.

Tenim diversos programes formatius i d’orientació on podràs adquirir els coneixements que et calen i formar part d’una xarxa de dones que comparteixen experiències i es donen suport.

 T’acompanyarem fins que estiguis preparada per trobar feina o muntar el teu negoci.

Video
testimoni